MakhmodSara Günlüğü, 13 Ağu 18

Kim soylemis saglikli tatli yok diye? Yarin icin saglikli ve nefis tatli 😍

652 kcal Yağ: 16,96g | Prot: 37,19g | Karb: 99,52g.   Kahvaltı: Protein Bar, Çay (Demlenmiş), Düşük Kalorili, Yüksek Lif Tahıllı Ekmek, Tatlı Kavun, Süzme Peynir. Öğle Yemeği: Tatlı Kavun, Süzme Peynir, Düşük Kalorili, Yüksek Lif Tahıllı Ekmek, Danone Light Yoğurt. Akşam Yemeği: Badem, Kuru Yaban Mersini, Nestle Nesfit Bitter Çikolatalı Tam Tahıllı Bar, Çay (Demlenmiş). Aperatifler/Diğer: Yulaf Ezmeli Kurabiye (Kuru Üzümlü), Bal, Yeşil Çay, Çay (Demlenmiş), Protein Bar. devamı için...
1450 kcal Egzersiz: Yüzme (Orta Hızda) - 30 dakika, Dinlenme - 15 saat ve 30 dakika, Uyku - 8 saat. devamı için...

15 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
bu nasıl bir şey nasıl yapılıyor 
13 Ağu 18 üye tarafından: murobabo
2 su bardagi yulaf Kuru uzum Yaban mersini kurusu Badem Incir kurusu 1 tatli kasigi tarcin 50 gr yagsiz yogurt Hepsini blenderden hamur kivamina gelinceye kadar gecirdim. Tepside sekil verip yer fistigiyla susledim. 180 derecelik sobada 15 dak pisdi. P.s. zevke gore kuru yemis tercihi yapila bilir. 
13 Ağu 18 üye tarafından: MakhmodSara
Sobadamı.?? 
14 Ağu 18 üye tarafından: murobabo
Her şeyi evinizde yapabilirsiniz 3 gram şeylere dünyanın parasını vermeyin temel maddelerle kimyasallara bulaşmadan ne şartlarda yapıldığı belli olayan ürünler yerine ne yediğinizi bilin. 
14 Ağu 18 üye tarafından: FProFit
Evet oyle. Yemek ve tatlilari evde yapmak hem cok saglikli hem daha lezzetli. Icinde ne oldugunu biliyorsun. Tatlandiricilar ve diger kimyasal urunler zaten obeziteye ve hastaliklara sebep olan.  
14 Ağu 18 üye tarafından: MakhmodSara

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


MakhmodSara Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.