Speaking of the fear mongering behind sugar, here is another example of a different food. This happens all of the time and so called doctors profit from it.
|
2854 kcal
|
Yağ: 78,65g | Prot: 184,68g | Karb: 436,16g.
Kahvaltı: Pure Protein Chocolate Peanut Butter High Protein Bar (Small), Trader Joe's Bread & Butter Pickles, Carl Buddig Deli Thin Honey Turkey Lunch Meat, Ole Extreme Wellness Spinach & Herbs Tortilla Wraps, Fit Crunch Chocolate Peanut Butter, Ole Extreme Wellness High Fiber Low Carb Tortillas, Wal-Mart 93/7 Lean Ground Beef , Pears, Chobani Strawberry Blended Greek Yogurt. Öğle Yemeği: Taquitos with Meat, Pears, Halo Top Creamery Chocolate Chip Cookie Dough Ice Cream, Peach, Quest Chocolate Chip Cookie Dough Protein Bar, Bananas . Akşam Yemeği: Syrup. devamı için...
|
|
3929 kcal
|
Egzersiz:
Koşu (Tempolu ve Yavaş Koşu - 8/kph) - 15 dakika, Uyku - 7 saat ve 40 dakika, Oturma - 8 saat, Ağırlık Çalışması (Orta) - 1 saat ve 45 dakika, Bisiklet Sürmek (Yavaş Yavaş) - <16/kph - 2 saat ve 35 dakika, Dinlenme - 3 saat ve 45 dakika. devamı için...
|
|
Yorumlar
... as poisonous as dihydrogen monoxide ...
23 Ağu 19 üye tarafından: jparlett
|
23 Ağu 19 üye tarafından: -Diablo
|
I don't know what dihydrogen monoxide is- but it sounds dangerous.
23 Ağu 19 üye tarafından: davidsprincess
|
23 Ağu 19 üye tarafından: -Diablo
|
Everyone who drinks of it dies.
23 Ağu 19 üye tarafından: -Diablo
|
Start ordering that to drink at restaurants
23 Ağu 19 üye tarafından: davidsprincess
|
Since the USA is not cloning meat yet, it probably wasn't "grown" at the factory (we all think of cloning vats from our fave sci-fi movies when they use that word). I've tried many veggie burgers, and have to say that taste wise Beyond did pretty good. However eight bucks for two patties is a bit stiff, and the 20g of fat/270 cals is a bit high for a vegetarian product. I prefer to make my own.
24 Ağu 19 üye tarafından: jazzylittleone
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|