seldaaisik Günlüğü, 26 Ara 19


1395 kcal Yağ: 61,23g | Prot: 45,17g | Karb: 178,53g.   Kahvaltı: Portakal, Ceviz, Havuç, Gün Kurusu, Siyah Zeytin, Tam Buğday Ekmeği, Ekici Süzme Peynir, Salatalık (Soyulmuş), Haşlanmış Yumurta, Domatesler, Turp, Altınkılıç Kefir Sade, Kırmızı Lezzetli Elma. Akşam Yemeği: Antep Fıstığı, Yağda Patlayan Beyaz Patlamış Mısır, Yufka, Bezelye Yemeği. devamı için...
1448 kcal Egzersiz: Google Fit - 24 saat. devamı için...

40 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Afiyet olsuunn. Zeytin 5-6 adet tüketmeniz sizin için yeterli olucaktır, 5-6 adet zeytin toplam 1 tatlı kaşığı yağ yerine geçiyor gün içinde de bir çok yemekte yağ kullanıldığı için bu kadar zeytin yemenize gerek yok :) 
26 Ara 19 üye tarafından: aslinuraksoy
6 adet orta boy zeytinde bir çay kaşığı kadar bile yağ yok. Ben her gün ortalama 30-35 tane zeytin yerim. Diğer yemeklerdeki kaynamış , besin değerlerini ve faydasını ısıyla beraber kaybetmiş yağdansa zeytin yerim daha iyi. Yağdan çok kaçmaya gerek yok , sıvı yağı yemeğe bocalamadıktan sonra kararında zeytinyağı çok faydalı olacaktır. 
26 Ara 19 üye tarafından: alpper9
Beslenme ve diyetetik bölümü öğrencisiyim öğrenmiş olduğum bilgiler doğrultusunda bilgiler vermeye çalışıyorum, zeytinyağı tabiki sıvıyağa oranla daha yararlıdır fakat diğer yemeklerin içerisine de fazlasıyla sıvı yağ girdiği için kilo vermek için çabalayan kişilere fazla sayıda zeytini vermiyoruz çünkü yemeklerden yağı çıkarmak daha zor olacağı için zeytini kısıyoruz yoksa zararı yok. 
26 Ara 19 üye tarafından: aslinuraksoy
Senin tavsiyeni de anlıyorum , benim böyle dememin sebebi ben yemeklere yağ koymuyorum ve asla sıvı yağ tüketmiyorum o yüzden zeytin , zeytinyağı gibi yağ kaynaklarını her öğünde kullanmaya çalışıyorum. Ama evet dediğin gibi dışarıdan yemek yiyen biri ne kadar yağ aldığını tam kestiremeyeceği için kendi kısabilir. Benim tavsiyeler genelde daha katı diyet yapanlar için geçerli sanırım. 
26 Ara 19 üye tarafından: alpper9
Evet katılıyorum her türlü besim tüketimi ve kısıtlaması kişiden kişiye değişiyor, birine iyi gelen birine zarar verebiliyor.. Sağlıcakla kal sanada kolay gelsin bu yolda.  
26 Ara 19 üye tarafından: aslinuraksoy

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


seldaaisik Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.