Sarapan... 343 Kal.
|
1354 kcal
|
Yağ: 34,73g | Prot: 69,27g | Karb: 204,68g.
Kahvaltı: Pisang Kepok Rebus, Ubi Jalar (tanpa Kulit, Dimasak, Direbus), Pisang Kepok Rebus, Kembang Kol, Telur, Ayam Panggang, Mentimun (dengan Kulit), Buncis, Kentang Rebus. Öğle Yemeği: Gado Gado, Nasi Merah. Akşam Yemeği: Selada Kol, Siomay, Tahu Kukus, Pare, Kentang Rebus. Aperatifler/Diğer: Kacang Arab, Jambu Kristal. devamı için...
|
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|