makan mlam sma baso aja, perbutirnya 30kkal.
|
1392 kcal
|
Yağ: 44,93g | Prot: 72,96g | Karb: 181,67g.
Kahvaltı: Nasi Goreng, Pisang, kopi susu, Skippy Selai Kacang, Sari Roti Roti Tawar Gandum (2). Öğle Yemeği: Cabai Merah atau Rawit, Daging Dada Ayam (Ayam Pedaging), Nasi Putih. Akşam Yemeği: Jagung Rebus, baso. Aperatifler/Diğer: Lengkeng, Pangsit Goreng, Kalbe Nulife Sweetener, Ellenka Fiber Creme, Kerupuk Beras, Jambu Biji, Chia Seed, V-Soy Soya Bean Milk Low Sugar (100ml). devamı için...
|
|
Yorumlar
17 Oca 21 üye tarafından: °•°•°•°☆alviah☆°•°•°•°•°
|
17 Oca 21 üye tarafından: noris.zona
|
17 Oca 21 üye tarafından: rahma_maruye
|
17 Oca 21 üye tarafından: aderryass
|
17 Oca 21 üye tarafından: mamak pandut
|
17 Oca 21 üye tarafından: Dianberry
|
17 Oca 21 üye tarafından: Ajeng cj
|
17 Oca 21 üye tarafından: emalvian
|
ayam giling 200gr
sapi giling 100gr
putih telur 1
tapioka 30gr
bawang putih 1 siung
garam, merica, kaldu jamur
es batu 2 blok
baking powder
dagingnya dibekuin 1/2 beku, blender daging, bawang putih, es & putih telur, stlah halus pindahkan k baskom tambah tapioka gula merica kaldu jamur, uleni sampe tercampur rata, kalo semua udah tercampur simpn d frezer 10mnt, didihkan air lalu kecilkan api bentuk baso kalo udah slesai besarkn api masak sampe baso mengapung.
17 Oca 21 üye tarafından: ria sulis
|
mudah2n ngerti ya :) kunci baso kenyal adonannya harus dingin
17 Oca 21 üye tarafından: ria sulis
|
17 Oca 21 üye tarafından: dilaayu0909
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|