Güzel bir tabak hazırlamak :
|
1687 kcal
|
Yağ: 58,34g | Prot: 98,07g | Karb: 212,57g.
Kahvaltı: Ayçiçek Yağı, Fıstık Ezmesi, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi, Yeşil Yapraklı Marul, Çökelek, Yumurta, Domatesler, Siyah Zeytin, Havuç, Maydanoz, Yeşil Zeytin (Salamura, Konservelenmiş veya Şişelenmiş). Öğle Yemeği: Fırında Patates, Fırında Köfte, Kuru İncir, Uno Anadolu Köy Ekmeği, Mercimek Çorbası, Mandalina, Ayva, Muz. Akşam Yemeği: Domatesler, Mayonez, Ketçap, Pirinç Pilavı, Tavuk Baget. Aperatifler/Diğer: Beypazarı Sade Maden Suyu, Şekersiz Türk Kahvesi. devamı için...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Yorumlar
Güzel bir tabak hazırlamak ; - Yemeye başlamadan önce daha sabırlı olmayı - Miktardan çok içeriğe odaklanmayı - Açlığın etkisi ile gelen hızlı yeme isteğinin geçmesini sağlıyor. Bence 😉🌻 Sizce ?
18 Mar 22 üye tarafından: azyecoksukret
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
azyecoksukret Kilo Geçmişi
|