|
1691 kcal
|
Yağ: 80,53g | Prot: 61,05g | Karb: 194,67g.
Kahvaltı: Maestro Wijen Sangrai, Apel, Selada Daun Hijau, Tahu Goreng, Pepes Tahu, Mitratani Edamame. Öğle Yemeği: Maestro Wijen Sangrai, Mitratani Edamame, Bimoli Minyak Goreng, Tahu Goreng, Selada Daun Hijau, Apel. Akşam Yemeği: Uleg Sambal Pedas, Bango Kecap Manis, Kuah/Kaldu Ayam (Kalengan), Sawi Dimasak (dari Segar), Mie Telur (Ditambah, Masak), Bakso Daging Sapi. Aperatifler/Diğer: Nasi Ketan (Ketan), Pisang Goreng. devamı için...
|
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|