Gonca Kaya Günlüğü, 17 May 23

Arkadaşlar bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? bütün mesele kaç kalori aldığımız mı yoksa o kaloriyi sağlıklı besinlerden alıp almamak büyük bir fark yaratıyor mu ?

1261 kcal Yağ: 46,88g | Prot: 35,69g | Karb: 176,90g.   Kahvaltı: Eti Lifalif Yulaf Ezmesi, Birşah Yarım Yağlı Süt. Akşam Yemeği: Ceviz, Barilla Tam Bugday Makarna , Avokado, Komili Zeytin Yağı. Aperatifler/Diğer: Yeşil Erik. devamı için...

5 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Aslında kaloriyi nasıl aldığınız önemli günlük 2500 kalori alıyorsanız bunu çikolata cips gibi şeylerden alırsanız içindeki şeker miktarından dolayı vücutta ödem tutumuna sebep olur. Vücudunuz hiç beslenemez zaten buda sizi olumsuz etkiler. Eğer temiz beslenirseniz yani herşeyi haşlayarak tüketirseniz vücudunuz daha az ödem tutar. Bunların dışında iki yoluda deneyin kendiniz tecrübe edip yorumunuzu ona göre yapın vücudunuzu tanıyın.  
18 May 23 üye tarafından: EmircanP.
Yani bir şeyi yanlış yapıyorum ama çözemiyorum nerede ne hata yapıyorum. Sağlıklı besinler tüketiyorum Nisan'dan beri ve şuan kilo vermem durdu. Aldığım kaloriyi aşağı çekmeyi düşündüm ama bu kez de gece çok acıkıyorum spordan sonra. Sporu artırmayı deneyince de vücudum dayanmıyor bu kiloda belli bi süreden fazla harekete.... Çok çıkmazdayım... 
18 May 23 üye tarafından: Gonca Kaya
Eğer kilo vermeniz durduysa şayet 1 hafta vs ne yaparsanız düşmüyorsa vücut çok az kaloriyle beslendiğiniz ve çok katı diyet yaptığınız için kendini korumaya alır yani kilitler bu yüzdende kilo vermeniz durur bu gibi durumlarda vücudu şaşırtmak gerekir buda kalorileri yükseltmekten geçer. Birgün kaloriyi yüksek alın ertesi gün kaldığınız yerden diyetinize devam edin. 
18 May 23 üye tarafından: EmircanP.
Tartidaki kiloyu degistimek icin kucuk ayrintilari atlarsak tamamen kalori dengesi ama geldigin kiloda nasil gorunecegin tamamen nasil beslendigin ve hangi egzersizi yaptigina gore degisir. 
18 May 23 üye tarafından: aodeon

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Gonca Kaya Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.