halsh Günlüğü, 22 Şub 18

havucu yağda kavurmak yerine haşlayıp yaptım taratoru bence tadı mükemmel oldu :D

23 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
havucu ne haşlayın ne de yağda kavurun bence çünkü havucu haşlandığınız glisemik endeksi çok yükseliyor onun yerine sadece rendeleyin ve o şekilde tarator yapın emin olun daha sağlıklı bir besin haline gelir. Afiyet olsun.. 
22 Şub 18 üye tarafından: ssecemm
Bende havucu çok sık yapıyorum az suyu koyup ağzı kapaklı hemen oluyor bol sarımsaklı yoğurtla benimde hep tercihim afiyet olsun  
22 Şub 18 üye tarafından: yasemin002
teşekkür ederim dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz Ssecemm 
22 Şub 18 üye tarafından: halsh
teşekkür ederim sizede afiyet olsun yasemin :D 
22 Şub 18 üye tarafından: halsh
Havuç pişince glisemik endeksi bayaa yükseliyor, benden söylemesi :) 
22 Şub 18 üye tarafından: umut83

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


halsh Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.