skinnyminilinny Günlüğü, 25 Nis 20

Today we made beet sauerkraut. It will ferment on the counter for two weeks. I am making deviled eggs. We always consider the probiotics and prebiotics when making our food.
87,1 kg Bugüne kadar kayıp: 18,1 kg.    Geriye kalan: 10,4 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

627 kcal Yağ: 26,82g | Prot: 39,86g | Karb: 60,06g.   Kahvaltı: Bacon, Trader Joe's Shredded Green Cabbage, Fit & Active Liquid Egg Product. Öğle Yemeği:  Butter (Salted) , Savoritz Saltine Crackers, Navels Oranges, Beet Greens. Akşam Yemeği: Marketside Boneless Skinless Chicken Thigh Meat. Aperatifler/Diğer: Member's Mark Whole Cashews with Sea Salt, Kombucha Wonder Drink Niagara Grape. devamı için...
Haftada 3,2 kg kaybediyor

5 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Beloved, I wish above all things that you prosper and be in health even as your soul prospers. III John 2-5 
25 Nis 20 üye tarafından: skinnyminilinny
I found a really good Channel on YouTube that has all kinds of ferments. It is called bon appetit. The man Brad is the one that teaches from his school. He is so funny and yet he teaches so well. The next project I'm going to try once I get all the ingredients is griardiniera. If you're interested in fermented foods you might want to check out his channel on YouTube. You just search for bon appetit. 
27 Nis 20 üye tarafından: skinnyminilinny

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


skinnyminilinny Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.