En Son Yemek ve Egzersiz Kayıtları
Ocak 2015 |
Sal 20: |
418 *
|
%21
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
25,32g |
|
20,15g |
|
33,09g |
|
-
|
-
|
Temmuz 2014 |
Cum 25: |
502 *
|
%25
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
23,71g |
|
42,87g |
|
35,71g |
|
-
|
-
|
Per 24: |
658 *
|
%33
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
25,89g |
|
29,15g |
|
88,79g |
|
-
|
-
|
Çar 23: |
1057 *
|
%53
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
57,91g |
|
57,88g |
|
81,72g |
|
2685*
|
1628
|
Sal 22: |
100 *
|
%5
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
0,50g |
|
2,00g |
|
22,00g |
|
-
|
-
|
Mart 2014 |
Sal 4: |
327 *
|
%16
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
12,05g |
|
15,28g |
|
38,09g |
|
-
|
-
|
Pzt 3: |
377 *
|
%19
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
11,05g |
|
21,28g |
|
47,09g |
|
-
|
-
|
Eylül 2013 |
Çar 25: |
207 *
|
%10
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
1,05g |
|
8,28g |
|
40,00g |
|
-
|
-
|
Ağustos 2013 |
Pzt 26: |
792 *
|
%40
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
37,55g |
|
44,28g |
|
87,00g |
|
-
|
-
|
Sal 6: |
197 *
|
%10
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
8,05g |
|
10,28g |
|
23,00g |
|
-
|
-
|
Temmuz 2013 |
Çar 10: |
255 *
|
%13
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
6,39g |
|
11,29g |
|
30,95g |
|
-
|
-
|
Sal 9: |
874 *
|
%44
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
40,12g |
|
34,47g |
|
107,60g |
|
-
|
-
|
Nisan 2013 |
Pzt 8: |
760 *
|
%38
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
35,11g |
|
34,01g |
|
80,06g |
|
-
|
-
|
Mart 2013 |
Pzt 25: |
1285 *
|
%64
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
33,90g |
|
87,32g |
|
172,77g |
|
2642*
|
1357
|
Ocak 2013 |
Çar 23: |
473 *
|
%24
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
25,47g |
|
30,56g |
|
28,73g |
|
-
|
-
|
Sal 15: |
301 *
|
%15
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
5,01g |
|
8,07g |
|
61,02g |
|
-
|
-
|
Çar 9: |
218 *
|
%11
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
0,69g |
|
3,15g |
|
56,20g |
|
-
|
-
|
Haziran 2012 |
Sal 26: |
557 *
|
%28
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
8,18g |
|
22,02g |
|
111,12g |
|
-
|
-
|
Pzt 25: |
-
|
-
|
|
1978*
|
-
|
Mayıs 2012 |
Sal 22: |
782 *
|
%39
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
9,12g |
|
29,54g |
|
95,32g |
|
-
|
-
|
Pzt 21: |
745
|
%37
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
35,11g |
|
28,51g |
|
91,19g |
|
-
|
-
|
|
|