En Son Yemek ve Egzersiz Kayıtları
Aralık 2023 |
Paz 17: |
654 *
|
%30
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
41,32g |
|
56,59g |
|
15,66g |
|
-
|
-
|
Mart 2023 |
Per 16: |
1855 *
|
%84
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
48,09g |
|
137,84g |
|
207,42g |
|
-
|
-
|
Çar 8: |
1320 *
|
%60
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
24,35g |
|
127,08g |
|
139,73g |
|
-
|
-
|
Şubat 2023 |
Çar 1: |
2301 *
|
%105
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
91,82g |
|
174,05g |
|
205,09g |
|
-
|
-
|
Ocak 2023 |
Per 12: |
1121 *
|
%51
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
17,84g |
|
81,97g |
|
169,68g |
|
-
|
-
|
Çar 11: |
843 *
|
%38
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
25,95g |
|
61,69g |
|
84,66g |
|
-
|
-
|
Sal 10: |
1807 *
|
%82
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
45,66g |
|
112,97g |
|
234,85g |
|
-
|
-
|
Kasım 2022 |
Pzt 28: |
511 *
|
%23
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
0,90g |
|
5,56g |
|
121,11g |
|
-
|
-
|
Çar 23: |
1904 *
|
%87
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
47,12g |
|
139,59g |
|
232,73g |
|
-
|
-
|
Sal 22: |
1696 *
|
%77
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
35,15g |
|
121,03g |
|
226,45g |
|
-
|
-
|
Per 17: |
1826 *
|
%83
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
45,35g |
|
141,00g |
|
215,34g |
|
-
|
-
|
Sal 8: |
324 *
|
%15
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
2,63g |
|
33,25g |
|
40,10g |
|
-
|
-
|
Nisan 2022 |
Per 28: |
2309 *
|
%105
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
59,87g |
|
183,44g |
|
266,28g |
|
-
|
-
|
Şubat 2022 |
Sal 22: |
398 *
|
%18
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
12,88g |
|
28,32g |
|
41,53g |
|
-
|
-
|
Kasım 2021 |
Sal 23: |
-
|
-
|
|
3825*
|
-
|
Pzt 22: |
-
|
-
|
|
3667*
|
-
|
Paz 21: |
-
|
-
|
|
2710*
|
-
|
Cmt 20: |
-
|
-
|
|
3573*
|
-
|
Cum 19: |
-
|
-
|
|
3783*
|
-
|
Per 18: |
-
|
-
|
|
4199*
|
-
|
Çar 17: |
-
|
-
|
|
2842*
|
-
|
Sal 16: |
-
|
-
|
|
2788*
|
-
|
Pzt 15: |
-
|
-
|
|
3543*
|
-
|
Paz 14: |
-
|
-
|
|
2210*
|
-
|
Cmt 13: |
-
|
-
|
|
3666*
|
-
|
Cum 12: |
-
|
-
|
|
3846*
|
-
|
Per 11: |
-
|
-
|
|
2625*
|
-
|
Çar 10: |
-
|
-
|
|
4085*
|
-
|
Sal 9: |
-
|
-
|
|
2650*
|
-
|
Pzt 8: |
-
|
-
|
|
4393*
|
-
|
Paz 7: |
-
|
-
|
|
2451*
|
-
|
Cmt 6: |
-
|
-
|
|
2667*
|
-
|
Cum 5: |
-
|
-
|
|
2696*
|
-
|
Per 4: |
-
|
-
|
|
4107*
|
-
|
|
|