En Son Yemek ve Egzersiz Kayıtları
Ağustos 2015 |
Sal 4: |
235 *
|
%11
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
10,63g |
|
17,61g |
|
17,94g |
|
-
|
-
|
Pzt 3: |
561 *
|
%27
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
22,28g |
|
29,25g |
|
61,43g |
|
-
|
-
|
Mart 2015 |
Per 19: |
1401 *
|
%67
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
33,17g |
|
56,70g |
|
160,30g |
|
-
|
-
|
Çar 18: |
338 *
|
%16
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
10,34g |
|
16,34g |
|
42,73g |
|
-
|
-
|
Şubat 2015 |
Çar 4: |
655 *
|
%31
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
5,37g |
|
44,63g |
|
116,00g |
|
-
|
-
|
Aralık 2014 |
Paz 28: |
1276 *
|
%61
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
35,25g |
|
56,87g |
|
186,40g |
|
-
|
-
|
Haziran 2014 |
Pzt 9: |
294 *
|
%14
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
6,97g |
|
9,30g |
|
6,78g |
|
-
|
-
|
Haziran 2013 |
Pzt 24: |
572 *
|
%27
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
17,65g |
|
42,71g |
|
61,12g |
|
-
|
-
|
Şubat 2013 |
Cmt 2: |
402 *
|
%19
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
13,22g |
|
17,02g |
|
57,82g |
|
-
|
-
|
Temmuz 2012 |
Sal 3: |
1238 *
|
%59
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
56,77g |
|
79,97g |
|
82,42g |
|
-
|
-
|
Pzt 2: |
739 *
|
%35
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
13,35g |
|
45,51g |
|
108,31g |
|
-
|
-
|
Haziran 2012 |
Paz 24: |
1037 *
|
%49
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
40,21g |
|
69,84g |
|
95,01g |
|
-
|
-
|
Cmt 23: |
1667 *
|
%79
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
69,98g |
|
102,74g |
|
160,84g |
|
-
|
-
|
Sal 12: |
1211 *
|
%58
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
38,46g |
|
108,40g |
|
108,76g |
|
-
|
-
|
Pzt 11: |
796 *
|
%38
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
26,49g |
|
88,38g |
|
53,10g |
|
-
|
-
|
Cmt 9: |
973 *
|
%46
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
27,61g |
|
120,48g |
|
69,67g |
|
-
|
-
|
Mayıs 2012 |
Pzt 7: |
670 *
|
%32
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
20,04g |
|
29,76g |
|
93,54g |
|
-
|
-
|
Mart 2012 |
Cum 9: |
502 *
|
%24
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
18,87g |
|
55,83g |
|
25,16g |
|
-
|
-
|
Ocak 2012 |
Sal 24: |
318 *
|
%15
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
14,73g |
|
30,52g |
|
17,50g |
|
-
|
-
|
Ekim 2011 |
Per 13: |
232 *
|
%11
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
11,05g |
|
15,29g |
|
16,38g |
|
-
|
-
|
|
|