Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon
Enerji
579 kj
138 kcal
Yağ
1,95g
Doymuş Yağ
0,423g
Karbonhidratlar
20,62g
Şeker
7,92g
Fiber
2,5g
Protein
8,38g
Sodyum
62mg
Son Güncelleştirme: 18 Ağu 23 06:54 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%62)
Yağ (%13)
Protein (%25)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
138
|
|
Yağ
1,95g
|
|
Karb
20,62g
|
|
Prot
8,38g
|
CP: Papas de aveia bir porsiyonunda 138 vardır.
|
Kalori Dağılımı: %13 yağ, %62 karb, %25 prot. |
İlgili gıdalar:
CP: Papas de aveia için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Tavuk (Ekmekli ve Kızartılmış)
|
Sığır Üst Bel (0.3 cm Yağ İçeren)
|
Ananas (Katı ve Sıvı, Meyve Suyu Paketi, Konservelenmiş)
|
Sığır Üst Beli (0.5 cm Yağ İçeren)
|
Hindi Göğsü Eti ve Derisi
|
Sığır Üst Filetosu (0.3 cm Yağ İçeren, Orta Kalite)
|
Sığır Üst Filetosu (Sadece Yağsız, 0.3 cm Yağ İçerir, Yüksek Kalite)
|
Ananas (Katı ve Sıvı, Hafif Şurup Paketi, Konservelenmiş)
|
Peynirli Pızza (36 cm)
|
Patlamış Mısır (Düşük Yağ ve Sodyum, Mikrodalga)
|
Sığır Kanadı (Sadece Yağsız, 0 cm Yağ İçerir)
|
Süt (A Vitamini ve Protein Eklenmiş Yağsız)
|
Dana Bonfile (0.3 cm Yağ İçeren)
|
Tavuk Göğüs Eti ve Derisi
|
Ekşi Krema ve Soğan Tadında Patates Cipsi
|
Atlantik ve Pasifik Halibut (Balık) (Pişmiş, Kuru Ateşde)
|
Şeftali (Katı ve Sıvı, Ekstra Hafif Şurup, Konservelenmiş)
|
Sığır Üst Filetosu (0.3 cm Yağ İçeren)
|
Sebzeli ve Çeşnili Büyük Hamburger
|
Müsli (Kurutulmuş Meyve ve Fındık)
|
|
Daha Fazlasını Görüntüle |
|
|
Yemek Arama
|
|
|
|
Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.