Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
209 kj
50 kcal
Yağ
1,97g
Doymuş Yağ
1,257g
Tekli Doymamış Yağ
0,56g
Çoklu Doymamış Yağ
0,073g
Karbonhidratlar
4,68g
Şeker
5,06g
Fiber
0g
Protein
3,3g
Sodyum
41mg
Kolesterol
8mg
Potasyum
150mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%2
TGD*
(50 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%37)
 
Yağ (%36)
 
Protein (%27)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
50
Yağ
1,97g
Karb
4,68g
Prot
3,3g
Lactose Reduced 2% Fat Milk (100 g) içinde 50 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %36 yağ, %38 karb, %27 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 50
100 ml 52

İlişkili Yağsız Süt türleri:

%1 Yağlı Süt
Yağı Azaltılmış Süt
%2 Yağlı Süt
Süt (Yağsız)
Düşük Yağlı Süt
  Daha Fazla Yağsız Süt Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Süt türleri:

Tam Yağlı Süt
Süt
  Daha Fazla Süt Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Süt(A Vitamini ve Protein Eklenmiş %2 Düşük Yağlı)
Süt (A Vitamini Eklenmiş %2 Düşük Yağlı)
%2 Yağı Azaltılmış Çikolatalı Süt
Meyveli Yoğurt (Az Yağlı, 8 oz Da Ortalama 9 gram Protein)
Meyveli Yoğurt (Az Yağlı, 8 oz Da Ortalama 11 gram Protein)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Pınar Süzme Yoğurt
Dost Yarım Yağlı Süt
Koop Yağsız Süt
Aro Light Süt
Sek Light Günlük Süt
Migros Yağsız Süt


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.