Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Salad Olivier

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
720 kj
172 kcal
Yağ
11,57g
Doymuş Yağ
3,195g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
4,374g
Çoklu Doymamış Yağ
3,268g
Karbonhidratlar
11,35g
Şeker
2,99g
Fiber
1,8g
Protein
6g
Sodyum
540mg
Kolesterol
65mg
Potasyum
215mg
Son Güncelleştirme: 11 May 20 08:04 ÖS
%9
TGD*
(172 kal)
9% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%26)
 
Yağ (%60)
 
Protein (%14)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
172
Yağ
11,57g
Karb
11,35g
Prot
6g
Salad Olivier (100 g) içinde 172 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %60 yağ, %26 karb, %14 prot.

İlişkili Marul türleri:

Göbek Marul
Yeşil Yapraklı Marul
Roka Marulu
Marul
Marul veya Romaine Marulu
Karışık Yeşil Salata
  Daha Fazla Marul Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Salatalar türleri:

Çesitli Sebzelerle Marul Salatası
Yumurta Salatası
Yunan Salatası
Patates Salatası
  Daha Fazla Salatalar Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Salad Olivier için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Deli2go Kaşar & Salam
Şenpiliç Piliç Salam
Erpiliç Salam
Banvit Hindi Salam
Pınar Hindi Salam
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Yayla Salata Hazır Acı Miks
Burger King Mini Salata
Popeyes Nuggets Salata Menü
Yayla Salata Hazır Tatlı Miks
Burcu Patlıcan Salatası
Starbucks Tabule Salata


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.