Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Nevzine Tatlısı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1842 kj
440 kcal
Yağ
22,24g
Doymuş Yağ
7,516g
Tekli Doymamış Yağ
6,729g
Çoklu Doymamış Yağ
6,648g
Karbonhidratlar
52,22g
Şeker
12,98g
Fiber
3,4g
Protein
9g
Sodyum
54mg
Kolesterol
24mg
Potasyum
251mg
Son Güncelleştirme: 25 Eyl 24 08:18 ÖS
%22
TGD*
(440 kal)
22% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%47)
 
Yağ (%45)
 
Protein (%8)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
440
Yağ
22,24g
Karb
52,22g
Prot
9g
Nevzine Tatlısı (100 g) içinde 440 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %45 yağ, %47 karb, %8 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 adet 317
1 porsiyon (72 g) 317
100 g 440

İlişkili Tatlılar türleri:

Çikolatalı Parçalı Kurabiye
Dondurma
Çikolatalı Kek
Pekan Pastası
Elmalı Turta
Çikolatalı Pasta (Sert Çikolata Kaplamalı)
  Daha Fazla Tatlılar Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Nevzine Tatlısı için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Ayva Tatlısı
Osmanoğlu Kadife Tatlısı
Etimek Tatlısı
Kızarmış Hamur Tatlısı
Osmanoğlu Kıbrıs Tatlısı
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Burger King Sade King Sundae
Koska Çikolata Kaplı Nane Aromalı Lokum
Burger King Çikolata Dolgulu Kornet
Burger King Çikolatalı King Sundae
Burger King Limonlu Bkool
Algida Cornetto Çilek Kaymak


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.