Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 porsiyon (148 g)

Pilav Üstü

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (148 g)
porsiyon başı
Enerji
990 kj
237 kcal
Yağ
5,88g
Doymuş Yağ
2,72g
Tekli Doymamış Yağ
2,187g
Çoklu Doymamış Yağ
0,314g
Karbonhidratlar
34,78g
Şeker
0,14g
Fiber
0,6g
Protein
9,56g
Sodyum
346mg
Kolesterol
18mg
Potasyum
166mg
Son Güncelleştirme: 12 May 20 07:56 ÖS
%12
TGD*
(237 kal)
12% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%60)
 
Yağ (%23)
 
Protein (%17)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
237
Yağ
5,88g
Karb
34,78g
Prot
9,56g
Pilav Üstü (1 porsiyon) içinde 237 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %23 yağ, %60 karb, %17 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 160
1 porsiyon (148 g) 237
1 kase 317

İlişkili Pirinç türleri:

Beyaz Pirinç (Kısa-Öğütülmüş, Pişmiş)
Beyaz Pirinç (Orta-Öğütülmüş,Pişmiş)
Kahverengi Pirinç
Beyaz Pirinç
  Daha Fazla Pirinç Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Pilav Üstü için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Gurmepack Pilav Üstü Et Döner
Pirinç Pilavı
Domatesli Bulgur Pilavı
Körili Pilav
Şekerli Badem Sütü
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Proteinocean Cream of Rice Orange Honey
Proteinocean Cream Of Rice Strawberry
Anadolu Mutfağı Basmati Pirinç
Ovadan Yerli Pilavlık Pirinç
Real THAI Pirinç Yufkası
HIQ Aromasız Flav'n Rice


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.