Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

2 kase

Yulaf

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
2 kase
porsiyon başı
Enerji
5078 kj
1214 kcal
Yağ
21,53g
Doymuş Yağ
3,797g
Tekli Doymamış Yağ
6,795g
Çoklu Doymamış Yağ
7,909g
Karbonhidratlar
206,76g
Fiber
33,1g
Protein
52,7g
Sodyum
6mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
1338mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:08 ÖÖ
%61
TGD*
(1214 kal)
61% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%67)
 
Yağ (%16)
 
Protein (%17)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
1214
Yağ
21,53g
Karb
206,76g
Prot
52,7g
Yulaf (2 kase) içinde 1214 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %16 yağ, %67 karb, %17 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 389
1 kase 607

İlişkili Yulaf türleri:

Yulaf Gevreği (Tuzsuz, Su ile Pişirilmiş, Unenriched ile Pişirilmiş, Koyulaştırılmamış)
Yulaf Gevreği (Hemen Olan, Kuru, Güçlendirilmiş)
  Daha Fazla Yulaf Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Muzlu Yulaf Lapası
Burch Yulaf Ezmesi
Eti Lifalif Yulaf Ezmesi İnce Öğütülmüş
Eti Litalif Yulaf Ezmesi
Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaflı Kırmızı Meyveli, Bademli, Hibiskuslu
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Wefood Glütensiz Tam Yulaf Unu
Asrın Tandırı Ekşi Mayalı Yulaf Lavaş Ekmeği
Alpro Yulaf Sütü (Şekersiz)
Vegan Milk Yulaf Sütü
Nestle Nesfit Yulaflı Karışık Meyvelitam Tahıl ve Prinç Gevreği
Naturpy Yulaf Unu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.