Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100г (100 g)
porsiyon başı
Enerji
1536 kj
367 kcal
Yağ
7,80g
Doymuş Yağ
1,000g
Karbonhidratlar
62,80g
Şeker
3,40g
Fiber
12,8g
Protein
14,50g
Sodyum
10mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 03 Eyl 19 12:49 ÖÖ
%18
TGD*
(367 kal)
18% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%66)
 
Yağ (%19)
 
Protein (%15)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
367
Yağ
7,8g
Karb
62,8g
Prot
14,5g
100г (100 g) içinde 367 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %66 karb, %15 prot.

Nustil ile ilişkili Kahvaltı Öğeleri:

Karabuğday Patlağı
Organik Kinoa Gevreği
Organik Gevrekler Karışımı
Plant Mix

Daha fazla Nustil ürünleri:

Teff Tozu
Balkabağı Çekirdeği Proteini Tozu
Chia
Organik Yulaf Ezmesi
Organik Karabuğday Gevreği
  Bütün Nustil ürünlerini göster

Başka türde Kahvaltı Öğeleri :

Yulaf Ezmesi
Yumurta ve Peynirli Sandviç
Kızarmış Ekmek
Çırpılmış Yumurta
  Daha Fazla Kahvaltı Öğeleri Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Nestle Nesfit Yulaflı Karışık Meyvelitam Tahıl ve Prinç Gevreği
İçim Zeytinli Kekikli Labne
Nustil Karabuğday Patlağı
Aytaç Hindi Kokteyl Sosis
Danone Activia Mix&Go Tam Buğday Gevreği-Çilekli Probiyotikli Yoğurt
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri İki Renkli Sade-Çikolatalı Mısır ve Buğday Gevreği


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.