Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Talya Foods

Filizlendirilmiş Sorgum Unu

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
220 kj
53 kcal
Yağ
6,00g
Doymuş Yağ
0,000g
Trans Yağ
0,000g
Tekli Doymamış Yağ
0,000g
Çoklu Doymamış Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
44,00g
Şeker
0,00g
Fiber
0,0g
Protein
14,00g
Sodyum
0mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 10 Haz 24 04:28 ÖS
%3
TGD*
(53 kal)
3% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%61)
 
Yağ (%19)
 
Protein (%20)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
53
Yağ
6g
Karb
44g
Prot
14g
100 g içinde 53 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %19 yağ, %62 karb, %20 prot.

Talya Foods  ile ilişkili Un:

Filizlendirilmiş Çiğ Karabuğday Unu

Daha fazla Talya Foods ürünleri:

%100 Filizlendirilmiş Karabuğday Makarnası
Filizlendirilmiş Kırmızı Mercimek ve Kinoa Makarnası
Tahin
Organik Filizlendirilmiş Yeşil Mercimek & Kinoa & Kale Makarnası
Kırmızı Mercimek&Nohut Makarnası
  Bütün Talya Foods  ürünlerini göster

Başka türde Un :

Pirinç Unu
Beyaz Buğday Unu (Çok Amaçlı)
Beyaz Un
Tam Buğday Unu
Mısır Unu
  Daha Fazla Un Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Metro Chef Tam Buğday Unu
Carrefour Galeta Unu
Naturelka Glutensiz Sade Kek Karışımı
Söke Tam Çavdar Unu
Happy Life Tam Buğday Unu
İngro Sorgum Unu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.