Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Mis

Sürülebilir Taze Peynir

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
954 kj
228 kcal
Yağ
22,00g
Doymuş Yağ
14,300g
Trans Yağ
0,000g
Tekli Doymamış Yağ
0,000g
Çoklu Doymamış Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
4,00g
Şeker
4,00g
Fiber
0,0g
Protein
3,50g
Sodyum
1mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 26 May 24 03:23 ÖS
%11
TGD*
(228 kal)
11% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%7)
 
Yağ (%87)
 
Protein (%6)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
228
Yağ
22g
Karb
4g
Prot
3,5g
100 g içinde 228 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %87 yağ, %7 karb, %6 prot.

Mis ile ilişkili Peynir:

Bisküvili Küpler
Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Beyaz Peynir
Yarım Yağlı Taze Eritme Peynir
Mihaliç Peyniri
Örgü Peyniri
Üçgen Peynir
  Daha Fazla Mis Peynir Ürünleri

Daha fazla Mis ürünleri:

Dilimli Yarım Yağlı Tost Peyniri
Yağı Azaltılmış Yoğurt
Çilekli Kefir
Yarım Yağlı Tost Peyniri
Kefir
  Bütün Mis ürünlerini göster

Başka türde Peynir :

Çedar Peyniri
Provolone Peyniri
Amerikan Peyniri
İsviçre Peyniri
  Daha Fazla Peynir Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Burger King Ayran (195ml)
Nilky Yoğurt
Binvezir Binvezir Doğal Yoğurt
SEREN Yoğurt
Yörükoğlu Az Yağlı Doğal Yoğurt
Metro Chef Veggie Fermente Süzme Kaju


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.