R4inox Günlüğü, 18 Oca 20

Haftanın 6 günü, günde 2 saat 10 dk ağırlık antrenmanı yapıyorum ilave olarak haftada 2 veya 3 gün kardiyo var. Bunlar diyet takviminde yer almıyor. Dolayısı ile kilo veriyorum, yağ yakıyorum lakin asgari kas kaybediyorum. 96 kilodan 85 kiloya geçen sürede kollarım 1 cm küçüldü. Kaybedilen kiloya karşılık, önemli bir kayıp değil.

Ben kilo alırken bilinçli ve isteyerek aldım. Keza aynı şekilde kilo verirken yine bilinçli bir şekilde veriyorum. Beslenmemi katı bir diyet olarak değil, yaşam biçimim olarak görüyorum. O yüzden bana zor gelmiyor. Kilo verme dönemi için %20 Karbonhidrat, %40 Yağ, % 40 Protein ağırlıklı besleniyorum.

Sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine aşağıdaki linklerde yer alan 4 adet yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Nedir bu karbonhidrat, protein ve yağ. Vücudumuza girdiği anda neler olur? Bunları bilirseniz, istediğiniz sağlıklı vücuda ulaşmak sadece irade, azim, sabır, disiplin ve zaman meselesidir.

İlave olarak kesinlikle yaş ve cinsiyet fark etmeksizin (Omega 3) balık yağı kullanın. Kullanırken dikkat edilmesi gerekenler;

1 .EPA ve DHA değeri toplamı 1 hap için 1000 mg ve üzeri olmalı.
2. Trigliserid formda olmalı.
3. IFOS (Uluslararası Balık Yağı Standartları Enstitüsü) tarafından onaylı olmalı.

https://www.siberdeluxe.com/fit-guclu-saglikli-bir-vucuda-sahip-olmak-istermisiniz-1/
https://www.siberdeluxe.com/fit-guclu-saglikli-bir-vucuda-sahip-olmak-istermisiniz-2/
https://www.siberdeluxe.com/fit-guclu-saglikli-bir-vucuda-sahip-olmak-istermisiniz-3/
https://www.siberdeluxe.com/fit-guclu-saglikli-bir-vucuda-sahip-olmak-istermisiniz-4/

1441 kcal Yağ: 44,38g | Prot: 171,08g | Karb: 88,03g.   Kahvaltı: Muz, Tam Buğday Ekmeği, Siyah Zeytin, Pişmiş Yumurta Beyazı, Kırmızı Domates, Ceviz, Yumurta. Öğle Yemeği: Hindi Göğsü Eti (Fritöz-Kavurma, Pişmiş, Kavrulmuş). Akşam Yemeği: Tavuk Göğüs Eti. Aperatifler/Diğer: Nar. devamı için...

5 Destekçi    Destek   


     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


R4inox Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.