Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
6 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
5 dakika
Pişirme Süresi:
35 dakika
Öğün türü:
Ana Yemekler
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: cbella

Spice-Rubbed Pork Tenderloin

Tasty pork tenderloin with a fantastic mix of spices.

Malzemeler

Talimatlar

  1. It's important to brown the meat before roasting, since this cut cooks too quickly for the surface to brown and caramelize in the oven. (Grill enthusiasts may omit the stovetop browning and grill the tenderloins over medium heat, covered, for 20 to 25 minutes
  2. Preheat oven to 375° F (190° C). Line a baking sheet with foil.
  3. Mix Splenda, coriander, cumin, salt, chili sauce and 1 teaspoon olive oil in a small bowl to form a smooth paste. Rub the paste over the pork.
  4. Heat remaining teaspoon of oil in a large nonstick skillet over medium-high heat. Add the pork; cook, turning occasionally, until browned on all sides, about 3 minutes. Transfer to the baking sheet
  5. Roast the pork until just cooked through, 20 to 25 minutes (an instant-read thermometer inserted in the center should register 155° F (70° C)). Let stand, loosely covered with foil, for 5 minutes.
  6. Note: the chili-garlic sauce, a blend of ground chiles, garlic and vinegar, is commonly used to add heat and flavor to Asian dishes. It can be found in the Asian section of large markets (sometimes labeled as chili-garlic sauce or paste) and keeps up to 1 year in the refrigerator.
219 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
If I were to use this recipe, I would ditch the Splenda and use raw honey. Raw honey is not laced with chemicals which can cause my body from obsorbing the nutrients it needs
user vote
05 Oca 16 üye tarafından: pati j
I actually used Jenny-O turkey breast. For some reason, I thought that I had a pork loin (same shape). But I figured the spice rub should work well with turkey if it does with pork. My kids loved it. I loved it. It was soooo easy and very flavorful. I will make this again and again.
user vote
15 Mar 12 üye tarafından: roni0906

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ana Yemekler

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: nilgunavvuran
Basit, lezzetli ve lif açısından zengin.
üye tarafından: ybusy
Çiğnenen, lezzetli ve düşük karbonhidratlı kahvaltı veya atıştırmalık olarak.
üye tarafından: ygmr cngz
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
üye tarafından: ebrar8e
30 dakikadan kısa sürede tatlı kahvaltı.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Spice-Rubbed Pork Tenderloin bir porsiyonunda 156 vardır.
Kalori Dağılımı: %32 yağ, %4 karb, %64 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
653 kj
156 kcal
Yağ
5,37g
Doymuş Yağ
1,545g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
2,841g
Çoklu Doymamış Yağ
0,577g
Karbonhidratlar
1,51g
Şeker
1,5g
Fiber
0g
Protein
23,81g
Sodyum
175mg
Kolesterol
74mg
Potasyum
416mg
%8
TGD*
(156 kal)
8% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%4)
 
Yağ (%32)
 
Protein (%64)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.