Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
A tangy and very yummy seafood bake.
Malzemeler
Talimatlar
- To make sauce: melt 1 tablespoon butter in sauce pan, and sauté leeks and fresh minced ginger.
- Add flour and stir to make roux. Add cider and stir until smooth.
- Stir in sour cream, parsley, and ground ginger and simmer 5-10 minutes. Set aside.
- To make bread crumb topping: melt the other tablespoon of butter in dish, add lemon juice, bread crumb and cheese, mix together. Set aside.
- Use a 1 quart baking dish, spay with cooking spray like Pam and mix shrimp and scallops in dish, lightly season with dill, salt and pepper.
- Pour the ginger cider sour cream sauce on top of the seafood and sprinkle the top with the bread crumb mixture.
- Bake in oven at 450 °F (230 °C) and cook for 15-20 minutes or until cooked.
- Note: based on recipe from angelfire.com
6 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Ana Yemekler
En Yeni Yemek Tarifleri
Tatlı, lezzetli ve yapımı kolay.
|
Yumuşak, lezzetli ve lif açısından zengin.
|
Tatlı, nemli ve lezzetli.
|
Kolay, tatlı ve lif açısından zengin tarif.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Ginger Cider Seafood Bake bir porsiyonunda 374 vardır.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalori Dağılımı: %42 yağ, %29 karb, %29 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
1565 kj
374 kcal
Yağ
17,3g
Doymuş Yağ
6,574g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
5,248g
Çoklu Doymamış Yağ
3,864g
Karbonhidratlar
26,67g
Şeker
4,32g
Fiber
0,8g
Protein
26,99g
Sodyum
801mg
Kolesterol
140mg
Potasyum
477mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%29)
Yağ (%42)
Protein (%29)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|