En Son Yemek ve Egzersiz Kayıtları
Aralık 2010 |
Per 2: |
32 *
|
%2
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
0,85g |
|
3,83g |
|
2,18g |
|
-
|
-
|
Kasım 2009 |
Pzt 30: |
425 *
|
%25
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
9,76g |
|
8,88g |
|
79,04g |
|
1883*
|
1458
|
Çar 4: |
818 *
|
%48
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
30,14g |
|
20,45g |
|
119,98g |
|
-
|
-
|
Sal 3: |
2568 *
|
%151
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
115,86g |
|
72,35g |
|
292,84g |
|
-
|
-
|
Pzt 2: |
1845 *
|
%109
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
78,95g |
|
79,87g |
|
211,61g |
|
1739*
|
106
|
Paz 1: |
2077 *
|
%122
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
96,70g |
|
81,27g |
|
183,19g |
|
1977*
|
100
|
Ekim 2009 |
Cmt 31: |
2298 *
|
%135
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
100,93g |
|
73,87g |
|
266,68g |
|
1867*
|
431
|
Cum 30: |
1389 *
|
%82
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
49,56g |
|
52,68g |
|
153,80g |
|
1960*
|
571
|
Per 29: |
1171 *
|
%69
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
30,75g |
|
64,47g |
|
129,17g |
|
1729*
|
558
|
Çar 28: |
898 *
|
%53
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
37,76g |
|
74,43g |
|
64,81g |
|
1915*
|
1017
|
Sal 27: |
1431 *
|
%84
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
60,54g |
|
74,03g |
|
153,36g |
|
1741*
|
310
|
Pzt 26: |
862 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
46,02g |
|
41,37g |
|
60,86g |
|
1954*
|
1092
|
Ağustos 2009 |
Cum 7: |
1047 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
17,40g |
|
19,40g |
|
112,35g |
|
2199*
|
1152
|
Per 6: |
2570 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
103,01g |
|
92,88g |
|
270,05g |
|
1785*
|
785
|
Mayıs 2009 |
Sal 26: |
165 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
0,50g |
|
11,50g |
|
27,50g |
|
1731*
|
1566
|
Mart 2009 |
Sal 24: |
741
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
27,06g |
|
43,29g |
|
85,95g |
|
-
|
-
|
Ocak 2009 |
Çar 28: |
876 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
18,59g |
|
28,82g |
|
155,62g |
|
-
|
-
|
Ekim 2008 |
Per 23: |
1261 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
28,13g |
|
54,55g |
|
176,19g |
|
-
|
-
|
Çar 22: |
1225 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
41,12g |
|
54,88g |
|
142,47g |
|
-
|
-
|
Sal 21: |
1180 *
|
-
|
Yağ: |
|
Prot: |
|
Karb: |
27,20g |
|
44,47g |
|
140,40g |
|
1573*
|
393
|
|
|