Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100г (100 g)
porsiyon başı
Enerji
2519 kj
602 kcal
Yağ
49,00g
Doymuş Yağ
30,000g
Karbonhidratlar
28,00g
Protein
7,00g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 30 Eki 13 06:11 ÖÖ
%30
TGD*
(602 kal)
30% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%19)
 
Yağ (%76)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
602
Yağ
49g
Karb
28g
Prot
7g
100г (100 g) içinde 602 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %76 yağ, %19 karb, %5 prot.

Ritter Sport ile ilişkili Çikolata:

Butter Biscuit
Peppermint
Kokos
Honey Salted Almonds
White Whole Hazelnuts
Strawberry Yogurt
  Daha Fazla Ritter Sport Çikolata Ürünleri

Daha fazla Ritter Sport ürünleri:

Formül 1 Sport
Bahçeden Sport Mix
Sport Mix
Formül 1 Sport

Başka türde Koyu Çikolata :

Tatlı veya Bitter Çikolata
  Daha Fazla Koyu Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Çikolata :

Çikolata Cipsi
Beyaz Çikolatalı Şekerleme
Yarı Şekerli Çikolatalı Şekerleme
Sütlü Çikolatalı Şekerlemeler
  Daha Fazla Çikolata Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

BONHEUR Kakaolu Kırmızı Meyveli Protein Bar
Divan Antep Fıstıklı Lokum
Algida Carte Dor Selection Patisserie İsviçre Çikolatası ve Hindistan Cevizi
Eti Patisserie Vişneli Pasta
BONHEUR Antep Fistikli Sutlu Cikolata
Kahve Dünyası Çikolata Kaplı Badem Ezmesi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.