Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porção (200 g)
porsiyon başı
Enerji
2134 kj
510 kcal
Yağ
28,00g
Doymuş Yağ
11,000g
Trans Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
48,00g
Fiber
4,4g
Protein
15,00g
Sodyum
874mg
Kolesterol
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 09 Oca 14 05:28 ÖS
%26
TGD*
(510 kal)
26% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%38)
 
Yağ (%50)
 
Protein (%12)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
510
Yağ
28g
Karb
48g
Prot
15g
1 porção (200 g) içinde 510 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %50 yağ, %38 karb, %12 prot.

Daha fazla Salad Creations ürünleri:

Kaşar & Salam
Macar Salam
Hindi Salam
Hindi Salam
Hindi Salam

Başka türde Ezme Peynir :

Rıcotta Peyniri (Yarım Yağlı Süt)
Rıcotta Peyniri (Tam Yağlı Süt)
  Daha Fazla Ezme Peynir Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Ispanak :

Ispanak (Kıyılmış veya Yaprak, Dondurulmuş)
Bebek Ispanak
Ispanak (Süzülmüş Olanlar, Konservelenmiş)
Ispanak
Pişmiş Ispanak (Donmuş Olandan, Pişirilirken Yağ Eklenmemiş)
Pişmiş Ispanak (Taze Olandan)
  Daha Fazla Ispanak Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Dondurulmuş Ispanak
Gurmepack Tavuk Külbastı ve Ispanak Kavurma
Tamek Zinde Detox
Carrefour Dondurulmuş Ispanak
Superfresh Ispanak
Dardanel Zeytinyağlı Ispanak


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.