Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon
Enerji
937 kj
224 kcal
Yağ
14,6g
Doymuş Yağ
0,008g
Tekli Doymamış Yağ
0,004g
Çoklu Doymamış Yağ
0,015g
Karbonhidratlar
0,96g
Şeker
0,01g
Fiber
0,2g
Protein
22,12g
Sodyum
581mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
7mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 15 12:27 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%1)
Yağ (%59)
Protein (%40)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
224
|
|
Yağ
14,61g
|
|
Karb
0,96g
|
|
Prot
22,12g
|
Пангасиус в Духовке bir porsiyonunda 224 vardır.
|
Kalori Dağılımı: %59 yağ, %2 karb, %40 prot. |
İlgili gıdalar:
Meyveli Yoğurt (Az Yağlı, 8 oz Da Ortalama 9 gram Protein)
|
Hazır Yulaf Ezmesi (1 veya 3 Dakika)
|
Süt (A Vitamini ve Protein Eklenmiş %1 Düşük Yağlı)
|
Süt(A Vitamini ve Protein Eklenmiş %2 Düşük Yağlı)
|
Süzme Peyniri (Düşük Yağ, %1 Süt Yağı, Sodyumsuz)
|
Sığır Kanadı (Sadece Yağsız, 0 cm Yağ İçerir)
|
%1 Yağlı Süt
|
Meyveli Yoğurt (Az Yağlı, 8 oz Da Ortalama 11 gram Protein)
|
Mısır Ekmeği ((% 2) Az Yağlı Süt ile)
|
Süt (A Vitamini ve Protein Eklenmiş Yağsız)
|
Süzme Peyniri (Düşük Yağ Oranı %2 Süt Yağı)
|
Bizon Üst Filetosu (Yağsız, 0 cm Yağ İçeren)
|
Sığır T Kemiği Bifteği (Yağsız, 0 Cm Yağ İçerir, Pişmiş, Izgara)
|
Süt (A Vitamini Eklenmiş Yağsız)
|
Süt (A Vitamini Eklenmiş %2 Düşük Yağlı)
|
%2 Yağlı Süt
|
Süzme Peyniri (Düşük Yağ Oranı 1% Süt Yağı)
|
Süt (A Vitamini Eklenmiş %1 Düşük Yağlı)
|
Fransız Tostu (%2 Düşük Yağlı Süt ile yapılmış)
|
Sığır Kıyması (%95 Yağsız/%5 Yağ, Köfte, Pişmiş, Izgara)
|
|
Daha Fazlasını Görüntüle |
|
|
Yemek Arama
|
|
|
|
Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.