Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
402 kj
96 kcal
Yağ
3,30g
Doymuş Yağ
2,200g
Karbonhidratlar
12,50g
Şeker
12,00g
Fiber
1,6g
Protein
3,30g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 29 Ağu 24 10:18 ÖÖ
%5
TGD*
(96 kal)
5% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%54)
 
Yağ (%32)
 
Protein (%14)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
96
Yağ
3,3g
Karb
12,5g
Prot
3,3g
100 g içinde 96 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %32 yağ, %54 karb, %14 prot.

Activia ile ilişkili Yoğurt:

Çikolatalı Dondurulmuş Yoğurt
Tam Yağlı Meyve Çeşitli Yoğurt
Az Yağlı Dondurulmuş Yoğurt
Activia Mix&Go Tam Buğday Gevreği-Çilekli Probiyotikli Yoğurt
Activia Kayısılı
Yoğurt Çorbası
  Daha Fazla Activia Yoğurt Ürünleri

Daha fazla Activia ürünleri:

Activia Shot Probiyotik Kara Mürver & Yaban Mersini
Activia Laktozsuz Sade
Activia Mix&Go
Activia Probiyotik Shot Şeftali & Çay
Activia Karıştır & Atıştır

Başka türde Yoğurt :

Meyveli Yoğurt (Yağsız)
Sade Yoğurt
Sade Yoğurt (Düşük Yağlı)
Yağsız Sade Yoğurt
  Daha Fazla Yoğurt Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Binvezir Binvezir Doğal Yoğurt
Dost Az Yağlı Homojenize Yoğurt
Eker Dip Cips Cheddar Soslu Yoğurt
Tavuk Dünyası Alinazik
Eker Dip Cips Acı Soslu Yoğurt
Dost Şeftalili Yoğurt


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.