defne_nur Günlüğü, 10 Oca 17

Evimde tartı yok. Aileme alalım mi diye sormak istemiyorum. Çünkü tartiyi eve koyduğumuz ilk günden itibaren babamın başımda dikilip 'kaç kilo olmuşsun tartılda görelim ' diyeceğini çok iyi biliyorum. Ama bir yandanda kilo vermeyi başarabilirsem başarımı kendi gozlerimle görüp cesaretlenmek istiyorum. Su anki ağırlığim olarak kaydettiğim 75 kilo yaz tatilinde teyzemin evindeyken tartildigimda çıkan sonuç. Ne yapıcağıma tam karar veremediğim icin su anda evde tartı meselesini gündeme getirmiyorum.
Bugün ikinci günüm ve bugün kendimle ilgili değişik ve bir okadarda üzücü birşey keşfettim. Ne zaman ders çalışmaya ara verip odamdan çıksam yoneldigim ilk yer mutfak oluyor ve buz dolabı ile meyve sepetine doğru gidiyorum. Bunu ilk defa sabah kahvaltısından sonra farkettim. Farkettigim andan itibaren kendime '' mutfağa gitmeyeceksin ,mutfağa gitmek yok, o oda sana yasak '' gibi şeyler söyleyip durdum. ilk başlarda kendi kendime konuşmak garip hissettirdi ( hatta bi ara kendi halime kahkalarla güldüm😊) ama ise yaradı ve mutfağa giriş rakamimi yarıya düşürdüm.=) Umarım yarında kendime hakim olup mutfağa girmemeyi başarabilirim.
75 kg Bugüne kadar kayıp: 0 kg.    Geriye kalan: 10 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

1693 kcal Yağ: 58,67g | Prot: 74,60g | Karb: 231,01g.   Kahvaltı: Kepekli Ekmek, Biber Kızartması, Kırmızı Domates, Şekersiz Çay, Beyaz Peynir. Öğle Yemeği: Kuru Hurma, Süt. Akşam Yemeği: Tavuk Eti (Pişmiş, Kavrulmuş, Kavurma), Pirinç Pilavı. Aperatifler/Diğer: Nar, Elma, Muz. devamı için...
sabit kilo

7 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Tartı olayını kafana takma, bel çevrenden takip edebilirsin kilonu. İlk başlarda büyük değişimler bekleme, herşey zamanla olur. 
11 Oca 17 üye tarafından: demir.selim
Tartı olması çok daha iyi olur aslında. Ders çalışmak gibi diyet de düzenli programlı olmalı. Aksi halde kendimden biliyorum, yeme ihtiyacı daha da artıyor. Bırak kim nasıl psikolojik baskı yaparsa yapsın, kendine inan yoluna devam et (: 
12 Oca 17 üye tarafından: Seheran

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


defne_nur Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.