Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
4 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
30 dakika
Pişirme Süresi:
20 dakika
Öğün türü:
Ana Yemekler
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: izza.gzz

Cortadillo con Pimiento y Calabacitas

Ideal para dieta keto.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Dorar la carne en el aceite de coco y salpimentar.
  2. Licuar el tomate, cilantro, cebolla con sal de ajo, comino y pimienta. Cortar la calabaza y pimientas en cubos.
  3. Cuando la carne este bien dorada se agrega la calabaza y los pimientos. A los 5 se agrega la salsa y se deja cocer por 20 min.
46 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
buena receta
user vote
12 Haz 20 üye tarafından: PatriciaCamposB
Cortadillo Con Pimiento Y Calabacitas es para cuántas porciones?
user vote
11 May 19 üye tarafından: Angela Perez Contreras
Excelente comida ...
user vote
30 Eyl 18 üye tarafından: Percan

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ana Yemekler

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: Emel’s
Hafif ve sağlıklı garnitür.
üye tarafından: oguzaysun514
Tatlı, çiğneme gerektiren ve sağlıklı atıştırmalık.
üye tarafından: plsnertn
Lezzetli, yumuşak ve unsuz tarif.
üye tarafından: fatosakcan
Lezzetli, sağlıklı ve lif açısından zengin.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Cortadillo con Pimiento y Calabacitas bir porsiyonunda 481 vardır.
Kalori Dağılımı: %65 yağ, %4 karb, %31 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
2013 kj
481 kcal
Yağ
34,05g
Doymuş Yağ
10,678g
Tekli Doymamış Yağ
11,522g
Çoklu Doymamış Yağ
1,07g
Karbonhidratlar
5,01g
Şeker
2,57g
Fiber
1,4g
Protein
37,15g
Sodyum
533mg
Kolesterol
120mg
Potasyum
617mg
%24
TGD*
(481 kal)
24% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%4)
 
Yağ (%65)
 
Protein (%31)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.