Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
15 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
45 dakika
Pişirme Süresi:
45 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: dasberg

Datteln-Walnuss Brot

Lecker und gesund.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Mische 300g Vollkorn dinkel- mit 100g Weizen vollkornmehl, gibt ein Päckchen Trockenhefe und 1 TL Salz dazu.
  2. Verknete das ganze mit ca. 375ml Wasser und 2 EL Apfelessig zu einem Teig. Ich nehme dafür die Küchenmaschine.
  3. Datteln, Wallnüsse, Haferflocken und die Chiasamen zerkleinern und dazugeben. Oder gib zu, wozu du Lust hast, Sonnenblumenkerne, Haferflocken etc. Ein Handvoll frisch geraspelte Möhren sind auch sehr lecker.
  4. Fülle den Teig in eine Form und lasse ihn 45 min gehen.
  5. Bei 200°C Ober- und Unterhitze / 180°C Umluft ca. 45min backen (Stäbchenprobe).
114 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 


     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ekmekler ve Unlu Mamüller

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: ygmr cngz
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
üye tarafından: cryda
Kolay, lif oranı yüksek ve lezzetli atıştırmalık.
üye tarafından: plsnertn
Lezzetli, yumuşak ve unsuz tarif.
üye tarafından: asyaandash
Yumuşak, nemli ve lezzetli bir tatlı.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Datteln-Walnuss Brot bir porsiyonunda 190 vardır.
Kalori Dağılımı: %32 yağ, %56 karb, %13 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
796 kj
190 kcal
Yağ
6,52g
Doymuş Yağ
0,702g
Tekli Doymamış Yağ
0,819g
Çoklu Doymamış Yağ
3,947g
Karbonhidratlar
25,9g
Şeker
1,08g
Fiber
5g
Protein
5,95g
Sodyum
157mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
34mg
%10
TGD*
(190 kal)
10% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%55)
 
Yağ (%32)
 
Protein (%13)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.