Vegetable Stir Fry with Brown Rice
Hazırlık Süresi: 5 dakika
Pişirme Süresi: 10 dakika
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: meatcake
Vegetable Stir Fry with Brown Rice
A quick and tasty veggie stir fry that will remind you of your favorite Chinese restaurant.
Malzemeler
Talimatlar
- Add sunflower oil to wok or deep frying pan/skillet.
- Heat wok on high for a few minutes, until smoke starts coming off the bottom.
- Put a tablespoon of soy sauce in the oil. Pick up the wok and move the oil and soy sauce to coat.
- Prepare brown rice.
- Add frozen Asian vegetables to wok (expect some steam).
- While vegetables are cooking, mix chicken broth in a bowl with a tablespoon of soy sauce and corn starch. Mix with a fork until it looks cloudy and nearly white.
- Once vegetables are no longer frozen, add the mixture to the wok. Make sure to stir before adding so the corn starch does not coagulate. This will create a nice thick brown sauce.
- Once the sauce is properly thickened (only a few minutes), the dish is done. Serve it with the brown rice and enjoy.
86 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Ana Yemekler
En Yeni Yemek Tarifleri
Basit, kolay ve düşük karbonhumlu atıştırmalık.
|
Hafif, lezzetli ve düşük karbonhidratlı.
|
Lezzetli, sağlıklı ve lif açısından zengin.
|
Lezzetli, tatlı pişmiş ikram.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Vegetable Stir Fry with Brown Rice bir porsiyonunda 251 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %36 yağ, %52 karb, %13 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
1049 kj
251 kcal
Yağ
9,66g
Doymuş Yağ
0,808g
Trans Yağ
0g
Tekli Doymamış Yağ
1,49g
Çoklu Doymamış Yağ
4,543g
Karbonhidratlar
31,6g
Şeker
2,08g
Fiber
3,5g
Protein
7,7g
Sodyum
380mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
122mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%51)
Yağ (%36)
Protein (%13)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|