Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
4 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
10 dakika
Pişirme Süresi:
2 sa
Öğün türü:
Öğle Yemeği
Ana Yemekler
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: Immy96

Spagbol

Italian stew minced beef in tomato sauce, simmered to perfection with spaghetti.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Dice your onion and celery up and cook in a pan with the oil until soft. Then, add your garlic until you can smell it. Once you can smell it add your mince and cook until brown.
  2. Add passata to your pan and mix well, reducing the heat until it starts to slowly simmer.
  3. Add your herbs and salt and pepper as well as your beef stock cubes. Leave this to slowly simmer stirring occasionally to stop from sticking and until it has thickened.
  4. Add your chopped mushrooms and wait until they are cooked.
  5. Pour onto cooked spaghetti. Enjoy!
4 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 


     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Öğle Yemeği Ana Yemekler

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: gikikat
Basit, sağlıklı ve düşük karbonhidratlı tarif.
üye tarafından: plsnertn
Lezzetli, yumuşak ve unsuz tarif.
üye tarafından: black_dream9697
Basit, kolay ve düşük karbonhumlu atıştırmalık.
üye tarafından: Zeynep’
Yumuşak, lezzetli ve düşük kalorili.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Spagbol bir porsiyonunda 674 vardır.
Kalori Dağılımı: %38 yağ, %33 karb, %29 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
2820 kj
674 kcal
Yağ
28,61g
Doymuş Yağ
13,08g
Tekli Doymamış Yağ
2,668g
Çoklu Doymamış Yağ
0,892g
Karbonhidratlar
55,91g
Şeker
9,38g
Fiber
4,5g
Protein
49,22g
Sodyum
627mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
193mg
%34
TGD*
(674 kal)
34% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%33)
 
Yağ (%38)
 
Protein (%29)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.