Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
2 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
15 dakika
Pişirme Süresi:
20 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Aperatifler
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: Ute Giess

Oopsies

Eine Alternative für Brot, wenn Sie essen Low Carb.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Eiweiß sehr steif schlagen. Quark, Eigelb, Chia-Samen und Salz gut verrühren. Eischnee unterheben.
  2. 8 Häufchen auf ein Backblech setzen und bei 165 Grad (Ober/Unterhitze) ca. 20-25 Min. backen.
  3. Evtl. mit Sesam oder Mohn vor dem Backen bestreuen.
317 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
könnte man nicht auf fettigeren quark nutzen ? ich bin in der anabolen diät und mir ist fett egal srpich es könnte bei mir auch der vollfett quark sein. die frage nun schmeckt es anders wenn ich anderen quark nutze ? lg xhenan
user vote
19 Haz 15 üye tarafından: Xhenan

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ekmekler ve Unlu Mamüller Aperatifler

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: asyaandash
Yumuşak, nemli ve lezzetli bir tatlı.
üye tarafından: bahar.ka
Güzel kokulu, lezzetli ve düşük kalorili tarif.
üye tarafından: fatosakcan
Lezzetli, sağlıklı ve lif açısından zengin.
üye tarafından: ygmr cngz
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Oopsies bir porsiyonunda 188 vardır.
Kalori Dağılımı: %65 yağ, %9 karb, %26 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
787 kj
188 kcal
Yağ
13,55g
Doymuş Yağ
6,142g
Tekli Doymamış Yağ
3,996g
Çoklu Doymamış Yağ
2,104g
Karbonhidratlar
4,35g
Şeker
1,73g
Fiber
1,9g
Protein
12,2g
Sodyum
149mg
Kolesterol
234mg
Potasyum
99mg
%9
TGD*
(188 kal)
9% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%9)
 
Yağ (%65)
 
Protein (%26)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.