Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
4 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
5 dakika
Pişirme Süresi:
20 dakika
Öğün türü:
Ana Yemekler
Yan Öğünler
Öğle Yemeği
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: rinirinrin

Плов с Булгуром

Быстрый рецепт плова из куриной грудки и булгура.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Обжарить на сковороде без масла лук, морковь и куриное филе. Булгур сварить в кастрюле 8-10 минут (соотношение с водой 1:2).
  2. Готовый булгур всыпать на сковороду, добавить куркумы для цвета и приправы по вкусу, все вместе потомить под крышкой 10 минут.
478 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
Will try it tomorrow! Thanks
user vote
01 Şub 17 üye tarafından: ashakina
Вчера попробовали приготовить это блюдо. Получилось очень вкусно. Буглур придал новый оттенок блюду!
user vote
19 Tem 16 üye tarafından: thestoryiheard

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ana Yemekler Yan Öğünler Öğle Yemeği

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: fatosakcan
Lezzetli, sağlıklı ve lif açısından zengin.
üye tarafından: bahar.ka
Güzel kokulu, lezzetli ve düşük kalorili tarif.
üye tarafından: yasargozde
Hafif, lezzetli ve düşük kalorili.
üye tarafından: TheSalvation
Zengin tadıyla nemli, tatlı veya atıştırmalık için mükemmel.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Плов с Булгуром bir porsiyonunda 150 vardır.
Kalori Dağılımı: %6 yağ, %56 karb, %38 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
628 kj
150 kcal
Yağ
0,98g
Doymuş Yağ
0,16g
Trans Yağ
0,01g
Tekli Doymamış Yağ
0,142g
Çoklu Doymamış Yağ
0,156g
Karbonhidratlar
20,72g
Şeker
1,64g
Fiber
0,7g
Protein
13,98g
Sodyum
38mg
Kolesterol
26mg
Potasyum
76mg
%8
TGD*
(150 kal)
8% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%56)
 
Yağ (%6)
 
Protein (%38)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.