Spinat-Feta Pizza mit Blumenkohlboden
Hazırlık Süresi: 45 dakika
Pişirme Süresi: 20 dakika
Öğün türü:
Ana Yemekler
Öğle Yemeği
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: Jo Vo
Spinat-Feta Pizza mit Blumenkohlboden
Low-Carb-Pizza.
Malzemeler
Talimatlar
- Blumenkohl ca. 15 min kochen. In der Zeit Schalotte klein häckseln, Parmesan reiben. Ofen auf 200 Grad Ober-Und Unterhitze vorheizen. Nach Kochzeit Blumenkohl durch ein Geschirrtuch auswringen. Mit Eiern, Schalotte und Parmesan vermischen, ggf pürieren. Auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech dünn ausstreichen und 20 min in den Ofen (mittlere Schiene). Teig wenden und nochmal 15 min backen.
- In der Zwischenzeit Tomaten kleinhäckseln und mit Tomatenmark und zerkleinertem Knoblauch mischen. Fertigen Teig damit bestreichen. Spinat und Feta oben drauf, pfeffern und dann für 7 min bei 225 Grad erneut backen.
- Der Boden kann natürlich beliebig belegt werden. Wahlweise kann man auch Zuccini statt Blumenkohl nehmen.
187 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
Değerlendirmeler
Tolles Rezept. Man muss allerdings bei Umluft jeweils 20 Grad weniger nehmen, sonst wird die Pizza zu trocken und hart. Mit 180 Grad den Boden und bei 200 Grad den Belag- dann ist es eine leckere Pizza
17 Şub 16 üye tarafından: willli12
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Ana Yemekler
Öğle Yemeği
En Yeni Yemek Tarifleri
Hızlı, kolay ve lif açısından zengin bir tarif.
|
Tatlı, çiğneme gerektiren ve sağlıklı atıştırmalık.
|
Kolay, lezzetli ve orta derecede tatlı.
|
Lezzetli, tatlı pişmiş ikram.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Spinat-Feta Pizza mit Blumenkohlboden bir porsiyonunda 466 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %38 yağ, %28 karb, %34 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
1950 kj
466 kcal
Yağ
20,54g
Doymuş Yağ
9,626g
Tekli Doymamış Yağ
5,176g
Çoklu Doymamış Yağ
2,01g
Karbonhidratlar
33,34g
Şeker
14,51g
Fiber
10,2g
Protein
40,75g
Sodyum
1043mg
Kolesterol
390mg
Potasyum
1692mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%28)
Yağ (%38)
Protein (%34)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|