Окрошка с Куриной Грудкой
Hazırlık Süresi: 20 dakika
Pişirme Süresi: 30 dakika
Öğün türü:
Çorbalar
Ana Yemekler
Öğle Yemeği
Değerlendirme:
FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
|
üye tarafından: LinMur
Окрошка с Куриной Грудкой
Низкокалорийная окрошка.
Malzemeler
Talimatlar
- Отварить куриные грудки, остудить. Яйца отварить. Зелень и овощи промыть.
- Куриные грудки мелко нарезать. Редис, огурцы, яйца натереть на терке. Зелень мелко нашинковать и растереть с солью.
- Все ингредиенты смешиваем и заливаем квасом непосредственно перед подачей.
143 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
|
|
|
|
|
Bu tarife gözat
Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
Daha Fazla Tarif Bul
|
Öğün Türüne göre Filtre Et
Çorbalar
Ana Yemekler
Öğle Yemeği
En Yeni Yemek Tarifleri
Lezzetli, tatlı pişmiş ikram.
|
Yumuşak, lezzetli ve düşük karbonhidratlı tarif.
|
Tatlı, çiğneme gerektiren ve sağlıklı atıştırmalık.
|
Hızlı, kolay ve lif açısından zengin bir tarif.
|
|
Yemek Tarifi Gönder
Beslenme Özeti:
|
|
Окрошка с Куриной Грудкой bir porsiyonunda 310 vardır.
|
|
Kalori Dağılımı: %24 yağ, %21 karb, %55 prot. |
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
Enerji
1297 kj
310 kcal
Yağ
8,26g
Doymuş Yağ
2,218g
Tekli Doymamış Yağ
3,086g
Çoklu Doymamış Yağ
1,638g
Karbonhidratlar
15,74g
Şeker
7,62g
Fiber
2,8g
Protein
42,36g
Sodyum
382mg
Kolesterol
196mg
Potasyum
808mg
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%21)
Yağ (%24)
Protein (%55)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
|