Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
25 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
10 dakika
Pişirme Süresi:
1 sa 10 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: emelie.pauli

Stenåldersbröd Utan Mjöl

Stenåldersbröd med få kolhydrater men massor av sunda kärnor.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Mal mandlarna i en mixer. Blanda dem med de andra fröna och kärnorna i en skål.
  2. Vispa äggen, och tillsätt dem tillsammans med havssalt och rapsolja.
  3. Lägg degen i en rågbrödsform med teflonbeläggning och grädda brödet i 160 grader i 70 minuter. Låt det svalna helt i formen.
  4. Förvara brödet inpackat i en kökshandduk i en plastpåse i kylskåpet.
95 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
Blötlägg kärnorna i vatten i 24h. Alla nötter och kärnor innehåller stora mängder fytinsyra som är inflammerande.
user vote
23 Haz 18 üye tarafından: TinnaGeneve

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ekmekler ve Unlu Mamüller

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: cturel
Kolay, lezzetli ve orta derecede tatlı.
üye tarafından: bahar.ka
Güzel kokulu, lezzetli ve düşük kalorili tarif.
üye tarafından: plsnertn
Lezzetli, yumuşak ve unsuz tarif.
üye tarafından: ykirem
Ağzınızda eriyen lezzetli bir tarif.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Stenåldersbröd Utan Mjöl bir porsiyonunda 182 vardır.
Kalori Dağılımı: %77 yağ, %9 karb, %14 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
760 kj
182 kcal
Yağ
15,86g
Doymuş Yağ
1,027g
Tekli Doymamış Yağ
4,851g
Çoklu Doymamış Yağ
3,458g
Karbonhidratlar
4,11g
Şeker
0,41g
Fiber
2,1g
Protein
6,33g
Sodyum
198mg
Kolesterol
31mg
Potasyum
86mg
%9
TGD*
(182 kal)
9% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%9)
 
Yağ (%77)
 
Protein (%14)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.