Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
4 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
20 dakika
Pişirme Süresi:
30 dakika
Öğün türü:
Ana Yemekler
Öğle Yemeği
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: EBГEHИЯ

Курочка под Сыром с Помидором

Куриное филе, запеченное с сыром и помидором.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Отделяем филе от кости (грудка), разрезаем на 4 части, отбываем, смазываем с двух сторон солью и перцем, выкладываем на противень или стеклянную посуду для запекания, сбрызгиваем подсолнечным маслом, накрываем кружком помидора каждую отбивную, накрываем фольгой и запекаем при 180-200 градусах 15 минут. Достаем убираем фольгу, посыпаем сыром и запекаем еще 15 минут
475 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 

Değerlendirmeler 
ОТЛИЧНЫЙ РЕЦЕПТ ПОПРОБУЮ ЕГО В МУЛЬТИВАРКЕ СДЕЛАТЬ
user vote
23 May 16 üye tarafından: vladislavaisa
супер
user vote
13 Oca 16 üye tarafından: z3ez1pyv

     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ana Yemekler Öğle Yemeği

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: gikikat
Basit, sağlıklı ve düşük karbonhidratlı tarif.
üye tarafından: rabiaski
Hafif, lezzetli ve düşük karbonhidratlı.
üye tarafından: fatosakcan
Lezzetli, sağlıklı ve lif açısından zengin.
üye tarafından: cturel
Kolay, lezzetli ve orta derecede tatlı.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Курочка под Сыром с Помидором bir porsiyonunda 285 vardır.
Kalori Dağılımı: %62 yağ, %4 karb, %35 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
1191 kj
285 kcal
Yağ
19,19g
Doymuş Yağ
8,608g
Tekli Doymamış Yağ
4,376g
Çoklu Doymamış Yağ
2,77g
Karbonhidratlar
2,78g
Şeker
1,27g
Fiber
0,6g
Protein
24,23g
Sodyum
113mg
Kolesterol
41mg
Potasyum
152mg
%14
TGD*
(285 kal)
14% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%3)
 
Yağ (%62)
 
Protein (%35)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.