Yemek Kitabıma Ekle
Yiyecek Günlüğüne Ekle
Ürün:
8 porsiyon(lar)
Hazırlık Süresi:
15 dakika
Pişirme Süresi:
35 dakika
Öğün türü:
Ekmekler ve Unlu Mamüller
Tatlılar
Aperatifler
Değerlendirme:
Average FatSecret member ranking FatSecret Üyelerinin Ortalama Değerlendirmesi
üye tarafından: NancyvanBogaert

Bananen-Havermoutbrood

Gezond en erg lekker.

Malzemeler

Talimatlar

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de havermout met de muesli, de walnoten, de honing (of suiker), de yoghurt, de 3 geprakte bananen en de 2 geklutste eieren.
  2. Meng in de andere kom de bloem, het bakpoeder, de soda en het zout. Vet een cakeblik in met boter. Meng het droge en natte mengsel goed door elkaar en schenk dit vervolgens in het cakeblik.
  3. Bak het brood 30-35 minuten (evt. halverwege de bovenkant bedekken als deze te bruin wordt) en lepel ondertussen de schaal uit – net koekjesdeeg.
76 üye yemek kitabına bu tarifi ekledi.
 


     
 

Bu tarife gözat



Bu tarifi incelemek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 

Daha Fazla Tarif Bul

Öğün Türüne göre Filtre Et

Ekmekler ve Unlu Mamüller Tatlılar Aperatifler

En Yeni Yemek Tarifleri

üye tarafından: cturel
Kolay, lezzetli ve orta derecede tatlı.
üye tarafından: TheSalvation
Zengin tadıyla nemli, tatlı veya atıştırmalık için mükemmel.
üye tarafından: yasargozde
Hafif, lezzetli ve düşük kalorili.
üye tarafından: rabiaski
Hafif, lezzetli ve düşük karbonhidratlı.

Yemek Tarifi Gönder

Beslenme Özeti:

Bananen-Havermoutbrood bir porsiyonunda 209 vardır.
Kalori Dağılımı: %28 yağ, %61 karb, %12 prot.

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
porsiyon başı
porsiyon başı
Enerji
876 kj
209 kcal
Yağ
6,63g
Doymuş Yağ
1,143g
Tekli Doymamış Yağ
1,225g
Çoklu Doymamış Yağ
3,282g
Karbonhidratlar
32,92g
Şeker
13,54g
Fiber
2,7g
Protein
6,35g
Sodyum
187mg
Kolesterol
69mg
Potasyum
276mg
%10
TGD*
(209 kal)
10% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%60)
 
Yağ (%28)
 
Protein (%12)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.